Video Testimonials

Marleen Vulic

Mihaela Rusu

Testimonials

Angela Kuiper

Marion heeft me in korte tijd geholpen om uit te zoeken wat mijn talenten zijn. Welke voor mij belangrijk zijn in wie ik ben en wat ik wil, maar ook welke talenten ik moet gebruiken om energie te krijgen van mijn werk.

Soms zijn dat talenten die je zelf liever klein wil houden (bijvoorbeeld omdat je denkt dat je daar toch niets mee kan), maar bij Marion lukt dat niet! Als het er is komt het boven water. En dan blijkt dat je er veel meer mee kan dan gedacht of gehoopt!

Door Marion weet ik wat ik wil, nodig heb, welke talenten ik verder wil ontwikkelen EN heb ik een plan en waardevolle tips gekregen voor het starten van mijn eigen onderneming. Marion heeft me veel meer gegeven dan ik had gehoopt eruit te halen.

Marleen Vulic

“Wanneer jij voelt dat het leven je meer te bieden heeft en dat je vastloopt in iets, dan kan ik Marion van harte aanbevelen. Zij ziet precies wat er nodig is om je de volgende stap te laten zetten.”

Ik ben Marleen Vulic en ik werk als coach: talentencoach, loopbaancoach en psychosociaal hulpverlener.

Ik was een beetje vastgelopen. Ik had nog een betaalde baan en ik was daarnaast begonnen met mijn praktijk. Het liefst zou ik mijn betaalde baan op willen geven, maar het voelde nog een beetje angstig om dat te doen en helemaal voor mijn praktijk te gaan. Dat was een grote wens. En ja, dus ik liep een beetje vast wat te doen, wat wel of niet te doen.

Marion reikte me meteen tips en adviezen aan die ik ook gelijk ging toepassen en daar prikkelde ze mij ook in. Dat ik niet bleef hangen in oude angsten, maar ze prikkelde mij om meteen de stap te zetten. En we maakten daar ook afspraken over en dat maakt ook dat je je daaraan wilt houden. Zo heb ik Marion ervaren, als een dynamische, prikkelende coach, die weet waar ze het over heeft en ook weet wat ik nodig heb.

Wat ik ook heel mooi vond en een hele grote bevestiging voor mij was, dat ze mijn potentie zag en dat ik gewoon nog veel meer in mij had, dan dat ik eigenlijk liet zien.

Ik hield me ook heel erg vast aan een bepaalde methodiek, maar ik heb veel meer in huis dat ik kan gebruiken en kan laten zien, dus dat was wel heel fijn om te ervaren en ook een soort bevestiging in te krijgen. Dat betekent voor mij dat ik veel meer lef heb gekregen en veel meer moed om te laten zien wat ik ook allemaal nog in huis heb. Dat heeft ertoe geleid dat ik columns ben gaan schrijven in een weekblad, wat voor veel meer zichtbaarheid zorgt. Ik ben bezig met mijn eigen sprookjesboek. In mijn hele coaching en therapie ben ik gebruik gaan maken van veel meer methodieken dan alleen de methodiek waar ik me zo aan vasthield.

Ik vind haar begeleiding heel prikkelend. Ze trekt je echt over een streep.

Ik merkte meteen toen ik bij haar kwam dat er bij mij van alles ging stromen. Ik kreeg allerlei ideeën en zij zag mijn potentie, dus zij prikkelde de ideeën ook nog verder. En ja, het was gewoon heel sprankelend en heel uitdagend ook. Het heeft mij dus echt over de streep getrokken om mijn baan op te geven, dus ik richt me nu volledig op mijn praktijk, dus ik ga gewoon voor wat ik wil, voor mijn droomwens.

Zichtbaarheid

Aan de ene kant is het gaan staan voor wie ik ben en dat ik dit nu durf en aan de andere kant levert het me natuurlijk cliënten op. Wat heel erg leuk is, want het maakt dat ik mijn droomwens weer uit kan voeren. Dat is toch wel dat ik het liefste doe. Mijn cliënten naar hun eigen droomwens helpen. Ik kreeg wel hele leuke reacties van mensen uit mijn omgeving die het heel moedig vinden wat ik doe en dat ik op deze leeftijd toch nog de stap zet om helemaal voor mezelf te gaan.

Mijn dromen na te jagen of eigenlijk meer te leven. Uiteindelijk dat ik dus gewoon voor mezelf kies in plaats van iets wat ik mezelf opgelegd heb of zou moeten. Het is heel fijn om vanuit je eigen zijn, mensen te mogen en kunnen inspireren. Daar word ik zelf heel erg blij van. Door zelf de stap te zetten en mijn angst aan te kijken om mijn vaste baan op te zeggen, merk ik dat het met cliënten ook veel beter gaat en dat ik ze ook kan prikkelen om stappen te zetten en hun angsten aan te kijken om de stap te zetten die op dat moment voor hen nodig is en die ze verder brengt in het leven.

Mihaela Rusu

“Wat er met mij is gebeurd? Bij mij is het echt 180 graden gedraaid.”

Marion is een mens. Dat is het eerste dat ik moet zeggen. Ze is een mooi mens en ze heeft ook dat in mij heel mooi naar boven gebracht. Haar zelfvertrouwen, dus dat wat haar zo eigen maakt, Marion is Marion, heeft ze ook aan mij gegeven, dat is ongelooflijk. Ik heb zoiets nooit ervaren. Ik ben natuurlijk niet meer zo jong, maar na enkele gesprekken met haar, had ik het al: dit ben ik. En dat heb ik van iemand anders, is dat niet fantastisch?

Uitdagend

Ze stelt best moeilijke vragen, makkelijke woorden, eenvoudige woorden, korte zinnen, maar wel uitdagend. Ze gaat heel diep en dan moet je naar jezelf kijken en dat is uitdagend, maar je komt wel op een mooi punt uit en dat is de waarheid. Het is niet zomaar de waarheid, het is de waarheid over jezelf. Dat iemand dat kan doen met jezelf. Dat het wel te zien is. Het was al na enkele gesprekken, volgens mij na twee ontmoetingen was het al te zien. Ja, ik wist niet hoe ik het moest uitleggen. Ik heb Marion ontmoet en we hebben erover gepraat en dit ben ik, dit is de nieuwe ik.

Ik zag gelijk dat ze nieuwsgierig was, naar wie ik was en dat gebeurt niet vaak. Mensen zijn oppervlakkig meestal. Dus ze was nieuwsgierig, ze kwam gewoon binnen, binnen in mijn ziel kijken.

Ze neemt je echt stap voor stap mee en je voelt op een gegeven moment dat je ergens naartoe gaat. En dat is echt. Ze heeft een soort systeem. Ik weet niet of dat intuïtief werkt of niet, maar ze neemt jou ergens naartoe en je voelt dat.

Ze is ontzettend menselijk. Ze ziet een mens in jou en met dat mens wil ze in contact komen, die moet eruit, die moet ontwaakt worden.

Vertrouw haar. Ga gewoon mee. Ze weet precies waar je naartoe moet. Natuurlijk moet je met haar kennismaken en een tijdje samenlopen, hetzelfde pad zeg maar, maar vertrouw haar. Ze is de juiste persoon op de juiste plek. Ze is een mens.

Belinda Fonk

Dankzij Marion verwezenlijk ik mijn dromen en voel ik mij succesvol. “Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis, waar we het aller bangst voor zijn. We vragen ons af: wie ben ik dat ik briljant, buitengewoon, aantrekkelijk, getalenteerd en geweldig zou zijn? Maar waarom eigenlijk niet?

Dankzij Marion zijn mijn talenten in het licht gezet waardoor ik licht ben. Er is niets verheffends aan om je kleiner voor te doen dan dat je bent opdat de mensen om je heen zich vooral niet onzeker gaan voelen. We zijn geboren om onze talenten uit te dragen die in ons wonen. Iedereen heeft zijn of haar speciale talenten die we mogen uitdragen. Door deze talenten laten we ons licht schijnen en geven we anderen onbewust toestemming om dat ook te doen. Als we ons eigen weg hebben gevonden vinden anderen om ons heen ook hun weg. Heel dankbaar ben ik dat Marion op mijn pad is gekomenen en via haar licht mezelf in mijn eigen licht heb mogen zetten. In tijden van onzekerheid of door “trauma’s” uit het veld geslagen te zijn is het heerlijk om duidelijk te weten wat je talenten je bestemming is. Zo blijf je in je kracht en zet je anderen in hun kracht.

Dankzij Marion heb ik een switch in mijn carrière gemaakt waardoor ik nu echt mijn dromen leef en mij op alle vlakken succesvol voel. Bij Marion is het thuiskomen.

End of content

No more pages to load

een grote doorbraak zorgt voor

vervulling

vrijheid

vreugde

vrede