de Levensschouw

Wat heb jij onbaatzuchtig met de liefde gedaan?

 

Waarom de Levensschouw?

Dit is een intensieve tweedaagse waarbij je jouw leven onder de loep neemt. Je kijkt naar wat nog onafgerond, onverwerkt of onvergeven is.
Het is een buitengewoon helende ervaring die grote invloed kan hebben op je verdere leven. Het is opschoning, zuivering, het verleden achter je laten en de toekomst openen.
Alle levensthema’s kunnen aan bod komen, zoals: relaties, ouders, kinderen, werk, geld, macht, missie, balans van geven en ontvangen, liefde waard zijn, zelfbeelden. Wie ben ik werkelijk? Heb ik mijn hoogste potentie geleefd? Zijn er onverwerkte zaken die me nu hinderen om beslissingen te nemen?

Hoe gaat de Levensschouw in zijn werk?

We werken twee aaneengesloten dagen 1-op-1, inventariseren eerst wat er aan bod dient te komen voor jou, gaan dan met de verschillende items aan het werk en doen dat steeds in tegenwoordigheid van een Getuige. Dat is een inspirerende geestelijke figuur die voor jou licht en liefde vertegenwoordigt en van wie je een afbeelding meeneemt. Alles wat er naar boven komt, breng je naar deze Getuige, zodat het meteen in een ander licht komt te staan en het veroordelende ego geen kans krijgt.
We kijken daarna naar levensthema’s, formuleren je bereidheidsverklaringen, je zielsmissie en vieren je lichtoogst. Dat laatste gaat over wat je al met licht en liefde hier op deze wereld hebt gebracht, maar waarvan je je vaak niet bewust bent. Waar heb je licht, inspiratie en hoop gebracht en anderen geholpen?

Achtergrond

Elke ziel ondergaat na het afleggen van het fysieke lichaam “na de dood”, een levensschouw. Je ziet je leven dan van moment tot moment aan je voorbij trekken. Je bekijkt deze beelden vanuit de vraag: wat heb ik onbaatzuchtig met de liefde gedaan? Daar wordt met liefde en zonder veroordeling naar gekeken, zodat de lessen geleerd kunnen worden, en de lichtoogst in ontvangst kan worden genomen. De Levensschouw als begeleidingsmethode is ontstaan vanuit de gedachte: waarom wachten tot na de dood, hoe zou het zijn om nu tijdens je leven op een soortgelijke wijze naar jezelf te kijken en dingen nu nog te veranderen wat je na je dood niet direct meer kunt?

Het individuele traject bestaat uit:

– een intake

– een lijst zelfonderzoeksvragen waarover je schrijft

– een intensieve tweedaagse van vijf dagdelen

– een nakom-dagdeel na ongeveer anderhalve maand.

Dit is op een fijne locatie waar je liefdevol ontvangen wordt.

Aanmelden voor de Levensschouw
Stuur een bericht.