Over Marion

Meer succes in onderneming en leven

Ook ik moest als 50+ vrouw mijn nieuwe bestemming ontdekken. Misschien leuk om te weten wat mijn route was om tot deze unieke Niche te komen?

Verlangen als loopbaancoach

Om je dat uit te leggen, neem ik je graag mee naar het jaar 2008. Ik werkte als docent Omgangskunde in het volwassenonderwijs bij ROC Rijn IJssel. Ik coachte docententeams en trainde teams van kinderdagverblijven en ineens stond ik op een kruispunt in mij leven. 

Ik nam een besluit dat mijn leven compleet veranderde. En ik kan je vertellen, ik kies niet voor het veilige pad. Mensen om mij heen waren verbaasd over de keuze die ik maakte.

Ik ben in die tijd 37 jaar jong, moeder van 2 kinderen, getrouwd met Marco die in deze periode ook zijn eigen onderneming start. Met hoge vaste lasten vroeg het van ons veel moed om deze stap te nemen.

Maar ja, ik voelde mij nogal opgesloten in mijn baan in het onderwijs en had een sterk verlangen om mensen 1 op 1 te coachen als loopbaancoach. Ik wist dat ik daarmee nog meer tot mijn recht zou komen en grote impact zou hebben op mensen in hun loopbaan en leven.

Ambities verwezenlijken

Ik volgde mijn innerlijk verlangen om mijn eigen onderneming op te starten. Ik begon op de zolderkamer met mijn 1e klant en in al die jaren heb ik honderden mensen geholpen hun ambities te verwezenlijken.

Ik had een succesvolle onderneming en dit combineerde ik met de zorg voor de kinderen. Hiermee was ik toen tevreden.

Toen de kinderen tieners werden voelde ik dat het tijd was voor een grote doorbraak. Ik wilde nu echt al het goud in mij naar boven halen. Een diep verlangen om alle kennis, wijsheid en levenservaring in te zetten om anderen tot nog grotere hoogtes te helpen.

Ondernemende 50+ vrouwen

Ik moest mijn onderneming van binnenuit vernieuwen. Ik besloot mij enkel nog te richten op ondernemende 50+ vrouwen en Ik investeerde € 45.000 in een businesscoach opleiding. Ik ontdekte dat mijn ambities groter waren dan ik dacht.

Hier leerde ik zoveel waardevolle dingen die ik ben gaan toepassen in mijn eigen onderneming en supergraag deel met mijn klanten, zodat ook zij succesvol zijn.

Video Testimonials

Marleen Vulic

Mihaela Rusu