Over Marion

Meer succes in werk en leven

Ook ik ontdekte dat ik alleen nog vanuit mijn ware essentie wil leven en werken. Misschien leuk om te weten wat mijn route was.

Ik volgde mijn innerlijke verlangen 

Als kind ben ik liefde tekort gekomen. Ik vergiste mij door te denken dat ik anders moest zijn dan wie ik werkelijk ben. Gelukkig ontdekte ik als twintiger dat ik mijn leven juist op een waardevolle manier kan opbouwen als ik vanuit mijn ware essentie leef. Vrijheid, vrede en vreugde zijn dan het gevolg. Leven vanuit je essentie en werkelijke potentie geeft een diep gevoel van vervulling en innerlijke rijkdom.

Ambities verwezenlijken

Al dertig jaar begeleid ik mensen in het ontdekken van hun ware essentie en bij het verwezenlijken van hun potentie. In al die jaren heb ik honderden mensen geholpen hun ambities te realiseren. 

Zelf verwezenlijk ik ook in vreugde mijn ambities. Ik heb een kinderboek geschreven: Motjes ontdekking. Momenteel werk ik aan nog twee kinderboeken.

Bovendien schrijf ik samen mijn echtgenoot aan zeven boeken. Deze zullen komend jaar uitkomen en gaan over: liefde in relaties, opvoeden, business, marketing, leiderschap, coaching en je essentie leven in liefde.

Video Testimonials

Marleen Vulic

Mihaela Rusu