Klanten krijgen die je nodig hebt

Met één unieke niche alle klanten krijgen die je nodig hebt, wil jij dit ook?

Vertellen alle business coaches je dat je een unieke niche moet kiezen, en wil je dit ook heel graag, maar je weet niet hoe? Jij bent goed in je vak en je hebt veel vakopleidingen gevolgd maar het lukt je niet om met één heldere, aantrekkelijk, origineel en onderscheidend specialisme naar buiten te treden. Een specialisme waarin je makkelijk klanten vindt en goede prijzen kunt vragen.

Het gevolg is dat je niet echt aan marketing kunt doen. Je weet niet precies wie je moet aanspreken en waar je nieuwe klanten kunt vinden. Het gevolg is dat je nauwelijks tot je recht komt en je vakkennis niet kwijt kunt.

Ik spreek regelmatig zeer succesvolle ondernemers die al grote successen hebben behaald en die nu ze in een nieuwe levensfase terecht zijn gekomen merken dat hun niche niet meer past. De wereld verandert en zij veranderen waardoor wat ze deden en hoe ze het deden niet meer werkt.

Hoe komt het eigenlijk dat een niche kiezen zo moeilijk is?

Ondernemers zoeken hun meerwaarde, dat wat hen uniek maakt in de markt, buiten zichzelf. Ze kijken naar hoe anderen het doen en proberen zo te achterhalen waar zij zelf uniek in zijn. Dit helpt niet. In plaats van dat ze informatie buiten zichzelf zoeken om tot hun unieke niche te komen, moeten ze alle antwoorden in zichzelf gaan vinden, ze moeten ja zeggen tegen dit proces.

Als je hier veel over gaat nadenken, merk je dat je er niet uitkomt. Heel veel piekeren blijkt niet het antwoord te zijn.

Wat hiervoor nodig is, is een alchemistisch proces waarin je samen met iemand anders het goud in jouw wezen gaat vinden. Iemand die je in dit proces leidt om tot iets te komen wat niet alleen super hot is, maar ook helemaal bij je past en waarin je volledig tot je recht komt en dat is precies waar ik je bij kan helpen.

In mijn werk help ik ondernemers die een grote doorbraak willen hebben, omdat ze weten dat het mooiste nog komt. Ik help hen om fantastische, originele en vernieuwende niches te vinden, waarmee ze een leider in de markt worden en heel veel goed betalende klanten krijgen.

Ben jij eraan toe om je niche helder te krijgen en hier een succesvol bedrijf mee op te bouwen?

Neem dan contact met mij op.

Deel dit artikel