Workshop: Talentvol opvoeden

Voor ouders op zaterdag 28 september 2019.

Gebruik jouw talenten bij het opvoeden.

In deze krachtige workshop kun jij ontdekken hoe jij de meest liefdevolle opvoeder kunt zijn op jouw authentieke manier, waarbij de 12 talenten (her)ontdekt worden aan de hand van het Talentenspel, zodat deze innerlijke vermogens behulpzaam zijn bij het opvoeden.

Effect:

Jij ontdekt nieuwe inzichten over jezelf in relatie tot jouw kind(eren). Jij vindt antwoorden op persoonlijke vragen en je vindt manieren om op een waardevol manier bij te dragen aan de ontwikkeling van jouw kind.

Visie:

Ik heb de visie dat kinderen geboren worden met in hen een bron, kern of ziel (welke naam past jou?). Als wij leven vanuit onze ziel dan geeft dit een natuurlijke en vloeiende richting in ons leven en doen wij die ervaringen op, die wij nodig hebben om te groeien. In onze ziel liggen karaktereigenschappen en talenten verborgen die ontdekt mogen worden en aandacht nodig hebben om te groeien. Deze combinatie van eigenschappen maakt wie wij nu zijn en hoe wij nu leven, met wie wij omgaan en hoe deze relaties zich ontwikkelen. Wanneer wij bewust onze eigenschappen laten groeien, dan transformeren wij steeds meer in een liefdevol, evenwichtig en gelukkig persoon die wij bedoeld zijn te zijn. Je voelt je krachtig en vrij om te doen wat voor jou klopt. Hoe gelukkiger jij zelf bent als ouder, hoe gelukkiger jouw kind zich voelt.

Ik ben Marion van Diemen en ik heb ruim 25 jaar ervaring als begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen. Ik heb ruime ervaring als coach en trainer. Ik werk graag met behulp van de wijsheid van het Talentenspel, Jong Talent en Present Child.

Programma:

Datum: zaterdag 28 september 2019

Tijd: vanaf 9.45 uur inloop. De workshop is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Adres praktijk: Annabellastraat 26, 6515CH Nijmegen (Noord)

Groep: maximaal 6 personen

Investering: 125 euro per persoon, incl. drankjes en lunch (voor bedrijven excl. BTW)

Aanbieding: 5% korting als je samen komt of als je klant bent (geweest) bij Mooi talent

Aanmelden via info@mooitalent.nl of 06-13397954

Geïnspireerd?

Jij bent van harte welkom.