Aanbevelingen en referenties

Hieronder lees je referenties en aanbevelingen:

Cursist

Marion vroeg me in oktober 2018 of ik mee wilde doen met de bijeenkomsten voor Gezinsgeluk.

Ik heb deze bijeenkomsten gevolgd en ben blij dat ik dit heb gedaan. De bijeenkomsten waren inspirerend en gaven me energie om goed naar mezelf te kijken in relatie tot mijn gezin. Marion heeft me nieuwe inzichten en tips gegeven in het opvoeden van mijn kinderen. Ze deed dit op een open manier en begeleidde me op een fijne wijze. Hierdoor merkte ik dat ik meer rust en geduld kreeg in de omgang met mijn kinderen. Ik kan me nu beter inleven en kan nog meer genieten van mijn kinderen en gezin.

Ik raad anderen daarom ook aan om bij haar de bijeenkomsten te volgen. De begeleiding die Marion je geeft, geeft echt een verrijking aan je leven en gezinsleven.

Sonja en Eef

Na een relatief lange periode van weinig nachtrust met onze twee dochters van 1 en 3 jaar, merkten we dat het ons overdag steeds meer moeite kostte om op een constructieve en liefdevolle manier met onze kinderen om te gaan. Ondertussen nam het aantal driftbuien van de oudste alleen maar toe en had de jongste een haast onstilbare behoefte aan aandacht. We vroegen ons af waar we voor hulp om uit deze situatie te komen terecht zouden kunnen: een (kinder)psycholoog leek niet de juiste persoon en ook het consultatiebureau leek ons niet de plek. Toen we via social media een ‘kindercoach’ tegenkwamen en ons verdiepten in wat zo iemand doet, hebben we contact opgenomen met Marion. Zij reageerde meteen heel begripvol en vertelde dat ze het dapper vond dat we om hulp vroegen.

Met behulp van een vooraf ingevulde vragenlijst wist Marion al tijdens het eerste (kennismakings)gesprek een aantal dingen aan te stippen en uit te lichten die veel inzicht gaven in de beweegredenen van (onze) kinderen, hoe dat in hun gedrag doorwerkt en hoe onze reacties dat beïnvloeden. Nadat we de concrete handvatten die we meekregen een tijdje in de praktijk hadden gebracht veranderde er al veel, in positieve zin!

Tijdens twee vervolgafspraken hebben we veel gesproken over voorbeelden uit ons gezin, oefeningen gedaan en theorie besproken, met name gericht op het mogen en kunnen uiten van alle emoties. Dit heeft ons veel inzicht gegeven, zodat we nu weten hoe wij liefdevolle ouders kunnen zijn voor onze pure dochters. Nogmaals heel erg bedankt, Marion!

Brigitte

Ik gun iedere ouder Marion van Diemen Gezinscoaching, omdat ik Marion heb leren kennen als een zeer professioneel onderscheidend persoon die de vinger op de juiste plek kan leggen zonder veroordelend te zijn.